Älä täytä itseäsi huonoilla kaloreilla kun voit tehdä sen laadulla ja hyvällä maulla :)

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Vårwit

Tämän pullon nappasin mukaan Jumbon citymarketista ja ihan vain etiketin takia. Sen verran oli hauska ja silmiin osuva. Mutta ulkonäön perusteellahan monesti ostosvalinta tehdäänkin. No ei tietenkään pääosin, mutta kyllä mulla vaikuttaa ulkonäkö/etiketti jos on kaksi samantyyppistä tuotetta ja niistä pitäisi valinta tehdä. Mutta sehän onkin se ensimmäinen asia minkä kanssa kosketuksiin tuotteeseen joudutaan.

Mutta takaisin olueeseen. Olut on lasisssa ja lasi kohta tyhjä. Eli maistui.
Jos ihan oikein ymmärsin etiketistä, niin oluessa on yhdistetty saksalais- ja belgialaisoluiden perinteitä. Belgialaismaltaita ja baijerilaista hiiva maustettuna belgialaistyylisesti appelsiininkuorta ja korianteria käyttäen. Siis kyseessä on vehnäolut. Suodattamaton sellainen. Olut on pantu Skotlannissa Brewdog panimolla Tanskalaiselle Beerhere panimolle.

http://www.beerhere.dk/

Mutta makuun. Aika kevyt ja helppo. Vehnäoluen tuttu maku kyllä tulee esiin, mutta ei niin voimakkaasti. Uskoisin, että helppo olut tutustua vehnäoluiden maailmaan. Mausta en kyllä osannut löytää appelsiinia enkä korianteria. Kelpo kaupan vehnäolut. Prosentteja löytyy 4,5.

1 kommentti:

  1. Join juuri samanlaisen. Olen hämilläni, vaimo toi tämän ja etiketin perusteella ajattelin jo, että maistamatta paskaa. Ei ihan perinteinen vehnis. Korianterin löysin vain etiketistä ja appelisiinin ehkä hivenen tuoksusta. Aika jännä olut - harmi että vaimo toi vain yhden oluen tätä laatua.

    VastaaPoista