Älä täytä itseäsi huonoilla kaloreilla kun voit tehdä sen laadulla ja hyvällä maulla :)

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Stone's

Käytiin tässä viikko sitten Helsinki syö! kampanjan innoittamana stonesissa syömässä. Ja onneksi mentiin. Mä tykkäsin paikasta todella paljon. Rento gastropub Helsingin keskustassa. City-lehden 10€'n Helsinki syö! kampanjassa stone's oli mukana curry-ateriolla. Eli kaikki curryt 10€. Kampanjassa on n. parikymmentä ravintolaa mukana jollakin aterialla joka maksaa 10€ parin viikon ajan. Tällä kertaa syömiset jäi vaan tuohon yhteen ravintolaan. Mutta löytyipä yksi lempparipub lisää.

Stone's on kaksikerroksinen paikka, katutasolla pub ja alakerrassa enempi ruokapuoli. Miellyttävä paikka, hyvä musa (vähän rokimpaa) ja sisustus yksinkertaisen mukava. Vähän niinkuin olohuone.
Kun mentiin sinne, kello oli ehkä n. 17 ja lauantaipäivä. Paikka oli lähes täysi, mutta onneksemme saatiin paikka. Luulen, että perjantaina ja lauantaina kannattaa varata pöytä jos haluaa sinne syömään. En tietenkää yhden käyntikerran perusteella pysty varmasti sanomaan, mutta en yhtään ihmettelisi jos paikka olisi tupaten täynnä.

Mä otin lammascurryn. En siis ehkä kuitenkaan vielä ole täysin valmis luopumaan lihasta. Annos tuli söpössä pienessä valurautapannussa. Joka sisälsi grillattua karitsan paahtopaistia, paprikaa ja sipulia. Paahtopaisti oli todella mureeta. Ja se ei ainakaan edistänyt mun lihatonta ruokavaliota. Curryn maku tuli, mutta ei liian hallitsevana. Vaikkakin curryannos oli nimeltään. Mutta vihannesten maku tuli esiin sekä murea liha ei peittynyt mausteisiin. Avokkini otti kasviscurryn ja se oli aika "köyhä" annos. Se sisälsi paprikaa, sipulia, porkkanaa ja paksoita. Jotakin siihen olisi kaivannut lisää.

Juomavalikoima on myös hyvä. 14 hanaolutta ja näytti olevan lisäki myös pulloissa. Siiderilistaa en niin katsonut kun ei oikein kuulu mun suokkeihin ne.
Sinne on kyllä mentävä uudestaan. Maistettava kenties jotain muuta ruoka-annosta, sen verran hyviltä vieruspöytien annokset näytti. Tai sitten vaan pubin puolelle istumaan :)

Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti