Älä täytä itseäsi huonoilla kaloreilla kun voit tehdä sen laadulla ja hyvällä maulla :)

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Keittiökaveri

Käytiin tuossa kuukausi takaperin risteilemässä Tukholman suunnalla. Ohjelmassa oli jopa kulttuuria ja tietty shoppailua. Harmillista vaan kun se aika on niin lyhyt maissa ettei oikein ehdi kunnolla keskittymään ja kiertelemään paikkoja.

Kävimme tutustumassa Tukholman etnografisessa museossa harvinaiseen vodou-näyttelyyn.
Kansainvälinen kiertonäyttely esittelee Haitin historiaa ja Haitin kansanuskon vodoun eri puolia. Haitilaisille on uskoteltu, että vodou-kirous olisi aiheuttanut Haitin maanjäristyksen tammikuussa 2010 ja koleraepidemian loppuvuodesta 2010.
Näyttely oli kyllä hyvä ja ehdottomasti käymisen arvoinen. Jossain vaiheessa asiaan oikein syvennyttyä jopa pelottava...

Mutta mitä mä sieltä sain mukaani :)
Siellä oli myynnissä pieniä voodollseja eri tarkoituksiin. Ja mä tietenkin koin omakseni Pascal le Chef'n... Oman pienen keittiökaverin :)


Pascal le Chef:

Pascal tekee sinusta innovatiivisen ruokataiteilijan ja antaa voimia tehdä urotekoja keittiössä.

Pascal rakastaa hyvää ruokaa. Hän yhdistää vanhojen emäntien kikkoja huipputason gastronomiaan ja suhtautuu yhtä intohimoisesti arkiruokaan kuin suuritöisiin illallisiin.

Pascal on mestari löytämään oikeat raaka-aineet. Hän on keittiön MacGyver, jolla on pettämätön kyky tehdä ihmeitä mitättömistä ainesosista.

Pascal sovittaa ruuat ja viinit hetkessä hirvittävällä taidokkuudella. Hänen onnistuu jollakin tavalla pitämään kalorimäärä alhaisena. Hän maistelee mielellään jääkylmää Dry Martinia sillä aikaa kun kastike porisee kohti täydellisyyttä.

Rituaali antaa lisää VooDolls lisävoimaa
  • Ota nukke vasempaan käteen ja nuppineula oikeaan käteen
  • Sulje suu ja hengitä vain nenän kautta
  • Pistä nukkea neulalla ja toista neljä kertaa
     JAAGRATA UGRA
  • Poista neula nukesta. Nyt sinulla on VooDollsin lisävoima keittiössä :)

Ja eikun loihtimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti